Pentru a acoperi gaura de la bugetul central, Fiscul a început să execute autorităţile locale. Sunt scoase la licitaţie autoturisme, autobuze, troleibuze, dar şi motofierăstraie În încercarea de a mai acoperi datoriile autorităţilor locale către bugetul statului, Fiscul a trecut la executarea silită a acestora.
          La Iaşi, Fiscul a scos la vânzare nu mai puţin de 55 de autobuze şi troleibuze aparţinând Regiei Autonome de Transport Public (RATP). La prima vedere, ofertele erau adevărate chilipiruri, având în vedere că un autobuz Ikarus putea fi cumpărat chiar şi cu 3.436 de lei fără TVA (818 euro), iar cel mai scump troleibuz costa 5.292 de lei (1.260 de euro).
          Pentru a acoperi gaura de la bugetul central, Fiscul a început să execute autorităţile locale. Sunt scoase la licitaţie autoturisme, autobuze, troleibuze, dar şi motofierăstraie iar preţurile de pornire, fără TVA, pornesc de la 5.103 lei (1.215 euro) pentru Dacia Solenza din 2004 şi ajung până la 17.399 lei (4.142 de euro) pentru un Logan fabricat în 2007.
          Şi la Bumbeşti Jiu, judeţul Hunedoara, se fac licitaţii pentru valorificarea unor bunuri aparţinând societăţilor coordonate de primărie. Aici, Fiscul a scos la vânzare mai multe scule şi utilaje ale Serviciului Public de Gospodărire Comunală, printre care şi un motofierăstrău. Toate bunurile au un grad de depreciere de peste 70%, după cum se precizează pe site-ul Fiscului, scrie Gândul.
  
  

0 comentarii

Trimiteți un comentariu

Abonare newsletter